Mail-symbol Boka bord
Mail-symbol Boka bord

DRYCK

LES ENTRÉES

 

TURBOT À LA VAPEUR 545

Ångad piggvar, terrine på rotselleri och äpple, forellrom & vitvinssås

FILET DE SÉBASTE 270

Grillad kungsfisk, mangold, blomkål & grillad citron

POULET GRILLÉ 275

Grillad & pepparglacerad kyckling med morot & gemsallad

RIS DE VEAU ”CORDON BLEU” 355

Kalvbräss ”Cordon bleu”, brynt smör,zucchini, tomat, kapris, sardeller, salvia & citron

FILET D’AGNEAU 355

Rosastekt lamm från Järinge gård, aubergine, tomat, vitlök & lammsky

STEAK GRILLÉ 335

Grillad ryggbiff, jordärtskockscréme, friterad svart kål, picklad silverlök & rödvinssås

DAUBE À LA NIÇOISE 255

Brässerad oxkind, herbes de Provence,morot & lök

LES PLATS PRINCIPAUX

 

TURBOT À LA VAPEUR 545

Ångad piggvar, terrine på rotselleri och äpple, forellrom & vitvinssås

FILET DE SÉBASTE 270

Grillad kungsfisk, mangold, blomkål & grillad citron

POULET GRILLÉ 275

Grillad & pepparglacerad kyckling med morot & gemsallad

RIS DE VEAU ”CORDON BLEU” 355

Kalvbräss ”Cordon bleu”, brynt smör,zucchini, tomat, kapris, sardeller, salvia & citron

FILET D’AGNEAU 355

Rosastekt lamm från Järinge gård, aubergine, tomat, vitlök & lammsky

STEAK GRILLÉ 335

Grillad ryggbiff, jordärtskockscréme, friterad svart kål, picklad silverlök & rödvinssås

DAUBE À LA NIÇOISE 255

Brässerad oxkind, herbes de Provence,morot & lök

öppetider
En del av Villa Anna-familjen